Plataforma No a la Taxa Turística

•No seria molt millor per a Foment del Turisme, oferir bons serveis, que implantar un impost que al costat de la qualitat del servei que es presta als turistes, obliga a estar en una constant crida i cerca d’aquests.
•Pel que sembla per alguns empresaris, l’única cosa que es pot fer per atreure clients és rebaixar els preus, llavors incrementar aquests mitjançant una nova taxa, és una actitud intel·ligent i responsable?
•Una taxa com la de Florència entre un i cinc euros, segons categoria de l’establiment, com podria afectar a moltes destinacions turístiques, que en alguns hotels de tres i quatre estrelles arriben a cobrar menys de vint euros per una pensió completa, i tracten de solucionar els seus problemes de rendibilitat, cobrant a clients de pas cinquanta a setanta-cinc euros per allotjament i desdejuni, en una clarivident estratègia de Revenue Management? Quants d’aquests últims clients tornaran a anar directament a l’hotel? Quants passaran a ser usuaris de Trivago, Kayac, Booking i quants altres operadors i cercadors puguin existir en internet?
•Segons la taula especial de tarifes, una família amb dos nens que passi una estada de set nits en un hotel de tres estrelles de la costa, pagarà 7 euros en total en concepte de taxa turística (ja que la tarifa en aquest cas és de 0,5 euros per persona/dia i els menors de 16 anys estan exempts).
•La Plataforma No a la Taxa Turística no creu que una família deixi de venir per 7 euros més. Deixaran de venir, això sí, si falla la qualitat del servei i les nostres destinacions estan cada vegada més deteriorades. Moltes companyies de creuers canviaràn el Port de Barcelona per altres destinacions, com per exemple València.
•El problema en realitat no és només la taxa, el problema són, a més, els baixos preus i el servei acord amb aquests preus. Però és evident que cap taxa turística solucionarà aquest problema, ans el contrari, l’agreujarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php