Què diu el sector turístic?

•La consideren “un veritable greuge comparatiu” per al turisme català respecte altres destinacions turístiques de la resta de l’Estat o de països competidors
•El sector turístic català rebutja “de ple” la taxa sobre les estades que proposa la Generalitat
•La Confederació Empresarial d’Hostaleria, Restauració i Apartaments Turístics de Catalunya, l’Associació de Càmpings de Catalunya i la Federació de Turisme Rural de Catalunya rebutgen “de ple” la taxa turística que ha anunciat el Govern. El sector considera que l’impost sobre les estades en allotjaments turístics és “injusta, irracional i arbitrària” i asseguren que és “contraproduent” pel sector.
•A més, afirmen que provoca “un veritable greuge comparatiu” pel turisme català respecte altres destinacions turístiques de la resta de l’Estat i fins i tot davant de països competidors, i més “en forta crisi econòmica”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php