Recollida de firmes en contra de la Taxa Turística

Molt bones,
els hi volem presentar la nova campanya de recollida de signatures engegada per la Plataforma No a la Taxa Turística. Aquesta plataforma neix de la necessitat d’expressar una serie de dubtes sobre la nova llei i mostrar la veritat sobre una nova Taxa, una més, que creiem totalment injusta, totalment ineficient, mal plantejada i que pot resultar molt danyina pel sector turístic català. És per això que volem portar al Parlament de Catalunya una ILP per aturar l’implantació d’aquesta nova taxa. Per això necessitem la col·laboració de com a mínim 50.000 catalans i catalanes que amb la seva signatura ens ajudin a portar la nostra ILP davant els nostres governants.

Moltes gràcies pel seu temps, per la seva ajuda i sobretot gràcies per la seva signatura!

Ens poden seguir a :
http://noalataxaturistica.blog.cat/
Twitter: #noalataxaturistica
i a Facebook: No a la taxa turistica

 

Per poder col·laborar amb la seva signatura:

http://www.firmasonline.com/peticio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php